Kære Ørslev Gymnastik.


I har nu alle modtaget en invitation til generalforsamling d. 26. maj 2021 fra ØGIF’s hovedbestyrelse.
Til denne invitation, vil vi I gymnastikafdelingen gerne knytte et par informationer, da det som bekendt fremgår, at vi I gymnastikken ønsker at træde ud af ØGIF, for i stedet at blive en del af Vordingborg Gymnastikforening.

Når man læser dette er det oplagt at drage en masse konklusioner (både positive og negative), og man kan fx læse det således: ’Bliver der så ikke gymnastik i Ørslev mere?’ JO DET GØR DER…
Det har hele tiden været vores hjertesag, at bibeholde gymnastikken og alle vores aktiviteter i Ørslev – og rigtig gerne i mange år fremover.
Og det er også vores intention at åbne døren for en ny sæson i Ørslev til september, lige meget hvordan udfaldet bliver til generalforsamlingen.
Årsagen til at vi i gymnastikafdelingen ønsker at træde ud af ØGIF, går en del måneder tilbage.
Som i alle sikkert ved, var der allerede tilbage i oktober 2020 (og også i marts i år) udsigt til, at ØGIF som en samlet forening skulle gå i opløsning, grundet manglende medlemmer i hovedbestyrelsen.
Derfor måtte vi i gymnastikken begynde at tænke på os selv og afdelingens fremtid. Vi ville ud og finde den bedste løsning for os, således at vi fortsat kunne tilbyde gymnastik i Ørslev. I vores by, med vore kære og trofaste medlemmer, som vi altid glæder os til at byde velkommen i hallen.
Så hvad gør vi? Det eneste rigtige for os; Nemlig at bejle til en anden gymnastikforening.
Vi så os om efter en forening, med en fast, stabil og ikke mindst fuldtallig bestyrelse. En forening der er som os – altså en forening med plads til bredden: med plads til unge såvel som ældre, motionisterne såvel som dem med hang til opvisninger, og ikke mindst en forening med plads til hygge og omsorg.
Vi var på jagt efter en forening som kunne være med til at trække gymnastikken som fritidsaktivitet i den rigtige og positive retning. En forening som ville være med til, i samarbejde med os, at varetage og ikke mindst bevare gymnastikken i Ørslev.
Vi ledte også efter en forening med en formand, som ville være klar til, at overtage mine opgaver som aktivitetsansvarlig, så gymnastikken i Ørslev fortsat vil kunne udvikle sig og opnå nye højder. For ja, selvom vi har søgt efter en afløser for min post som aktivitetsansvarlig i gymnastikken de seneste to år, har vi ikke oplevet nogen interesse overhovedet. Ikke en eneste har spurgt ind til hvad det indebærer at være aktivitetsansvarlig.
Derfor traf alle instruktører og undertegnet i gymnastikafdelingen enstemmigt på et møde, en beslutning om at søge efter en lignende forening, som vi kunne slå os sammen med.
Og vores valg faldt på Vordingborg Gymnastik Forening. En forening der indeholder alle de kvalifikationer vi søgte efter, og en forening der har de samme værdier som os.
Og det skønneste af det hele er, at de vil os og ikke mindst Ørslev! Vordingborg Gymnastik Forening er helt med på ideen om, at lave en satellit funktion i Ørslev, så vi kan bibeholde alle de hold i kender.
Derudover er vi taknemmelig for, at hovedbestyrelse i ØGIF tillige støtter 100 % op om vores beslutning, og anbefaler at det godkendes på generalforsamlingen.
Så kære alle medlemmer – Nu kender i baggrunden for gymnastikkens valg om at træde ud af ØGIF. Et valg vi så inderligt håber i alle, ligesom os, ser det gode og positive i. Ikke mindst alle de muligheder der nu åbner sig for os i Ørslev Gymnastik; med flere hold, flere lokalisationer, flere instruktører, et bedre gymnastikfællesskab med mange muligheder, og en bestyrelse der som os, kun har fokus på gymnastik.

Vi håber at I også vil støtte op om dette valg.

På Gymnastikken vegne..

Tina Frederiksen
Aktivitetsansvarlig Ørslev Gymnastik.

Hjertestarter

 

Der findes hjertestarter ved Klubhuset, Fragevej 4 samt i Minihallen Rynkebjerg 7